GRENSVERLEGGENDE RUBBER OPLOSSINGEN VOOR DE MEET- EN REGELTECHNIEK

Maatwerk en oplossingen in technisch rubber

In de meet- en regeltechniek draait alles om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Juist daarom weten bedrijven uit de technische sector ons te vinden. Wij ontwikkelen rubber oplossingen voor gas flowmeters, regelaars en gaschromatograven. Rubber oplossingen die bij hoge temperaturen geen vluchtige stoffen verliezen. In de gaschromatografie is het van essentieel belang dat het siliconen rubber het doorboren van de naald doorstaat en zich na elke doorboring opnieuw afsluit. Geen probleem voor Van Kempen Rubber Specials.

Op zoek naar een rubber oplossing in technisch rubber?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Heeft u een vraagstuk waar geen pasklaar antwoord op is? Geen standaard rubberproduct, maar puur maatwerk? Juist daar ligt onze kracht. De afgelopen 50 jaar hebben we een ongeëvenaarde schat aan specialistische kennis en ervaring opgebouwd. Met veel vakmanschap, ervaring en gevoel creëren we grensverleggende oplossingen voor de meest veeleisende sectoren.

Of het nou gaat om spuitgieten, extruderen of elk ander vraagstuk wij gaan de uitdaging graag aan! Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 571 10 26 of info@vankempen-rubber.nl