HECHTING ONDERWATER, MISSION ACCOMPLISHED...

In de offshore worden hoge eisen gesteld aan zowel mens als materieel.

In die omgeving voldoet een standaard rubberafdichting van een simpel elastomeer doorgaans niet. Een HNBR, FKM of FFKM elastomeer is dan een betere keuze. Genoemde versies staan bekend om hun hoge chemische resistentie en temperatuurbestendigheid. In combinatie met een uitgekiend vulkanisatiesysteem is het uiteindelijk resultaat een product dat ook onder zware omstandigheden uitstekend presteert.

Ook voor de verwerking van polyurethaan bent u bij ons aan het goede adres. Het type is heat cure, dus gietbaar, en daarmee de sterkste in haar soort. Al met succes toegepast in offshore omgevingen. 

Op zoek naar een rubber oplossing voor de offshore?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Heeft u een vraagstuk waar geen pasklaar antwoord op is? Geen standaard rubberproduct, maar puur maatwerk? Juist daar ligt onze kracht. De afgelopen 50 jaar hebben we een ongeëvenaarde schat aan specialistische kennis en ervaring opgebouwd. Met veel vakmanschap, ervaring en gevoel creëren we grensverleggende oplossingen voor de meest veeleisende sectoren.

Of het nou gaat om spuitgieten, extruderen of elk ander vraagstuk wij gaan de uitdaging graag aan! Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 571 10 26 of info@vankempen-rubber.nl