'ONS HART GAAT SNELLER KLOPPEN VAN COMPLEXE VRAAGSTUKKEN'

VAN EENMANSZAAK TOT GRENSVERLEGGEND FAMILIEBEDRIJF

Er was eens..

Een jongen met een voorliefde voor rubber. Marinus van Kempen werkt van jongs af aan bij grote rubberfabrieken en groeit opmerkelijk snel in zijn vak. Al snel wordt hij in rubberkringen de ‘man met de rubberneus’ genoemd. In 1966 begint Marinus een rubberbedrijf in de schuur achter zijn huis. Als een ware uitvinder ontwikkelt hij nieuwe rubberproducten. En met succes. De schuur wordt al snel te klein en Marinus verhuist naar bedrijventerrein de Zandhorst in Heerhugowaard. Bovendien werkt zijn liefde voor rubber aanstekelijk. Ook zijn zoon gaat aan de slag in het familiebedrijf. 

50 jaar later

Nu, 50 jaar later, ontwikkelt Van Kempen Rubber Specials oplossingen voor de meest veeleisende sectoren over de hele wereld. U vindt onze rubberproducten in vliegtuigen, ziekenhuizen en zelfs op de bodem van de zee. Met 17 medewerkers, waarvan 5 familieleden, werken we voor klanten over de hele wereld.

Het geheim van ons familiebedrijf? Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken. Waar anderen stoppen, zien wij nieuwe kansen. Dankzij deze bevlogen instelling hebben we de afgelopen 50 jaar een ongeëvenaarde schat aan kennis en ervaring opgebouwd. En nog steeds leren we iedere dag bij. Want de mogelijkheden met rubber zijn eindeloos.

Op zoek naar een oplossing voor uw probleem?

Wij gaan de uitdaging graag aan! Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 57110 26 of info@vankempen-rubber.nl.