PUUR MAATWERK

We experimenteren, testen en puzzelen net zo lang tot alles klopt

Problemen oplossen zit in ons DNA. Heeft u een vraagstuk waar geen pasklaar antwoord op is? Geen standaard rubberproduct, maar puur maatwerk? Juist daar ligt onze kracht. Met veel vakmanschap, ervaring en gevoel creëren we grensverleggende oplossingen.

Het rubbermengsel: uniek recept ontwikkeld in eigen huis

Onze rubberproducten moeten presteren onder extreme omstandigheden. Daarom brengen we eerst de situatie nauwkeurig in kaart. Wat zijn de eisen voor hardheid, treksterkte en scheursterkte? Moet het product tegen zeer lage of juist hoge temperaturen kunnen? Of bestand zijn tegen minerale oliën, gas of zuren? Op basis van de eisen en omstandigheden gaan we aan de slag met de basis van het product: het rubbermengsel, ook wel compound genoemd. Een uniek recept dat we ontwikkelen in eigen huis.

Kostenbesparende oplossingen

De kleinste wijzigingen in het rubbermengel kunnen leiden tot nog betere prestaties van het eindproduct. Daarom experimenteren, testen en puzzelen we net zo lang met verschillende ingrediënten en samenstellingen tot alles klopt. Op deze manier kunnen we heel precies inspelen op uw eisen. Het resultaat is een slim, duurzaam, onderhoudsvrij en uiteindelijk kostenbesparend rubber product.

Op zoek naar een oplossing voor uw probleem?

Of het nou gaat om spuitgieten, extruderen of elk ander vraagstuk wij gaan de uitdaging graag aan! Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 571 10 26 of info@vankempen-rubber.nl

Benieuwd naar onze rubber oplossingen?