AL 48 JAAR PASSIE VOOR LUCHTVAART

Luchtdichte afdichting, een veilig idee...

Zoals de luchtvaart nooit bezuinigt op veiligheid, bezuinigt VK nooit op kwaliteit.

Goed is niet goed genoeg en beter kan altijd nog beter!

Wellicht dat onze drang naar topkwaliteit de reden is dat VK binnenkort 50 jaar bestaat en ruim 500 custom made producten levert voor deze sector. 

 

Ongeacht of het een passagiersvliegtuig, helikopter, of straaljager is, wij leveren onze rubberproducten aan alles wat vliegt. De luchtvaart heeft een bijzonder plekje in ons hart.

Een van de eerste producten die wij fabriceerden was bestemd voor de Fokker F28. Sinds de teloorgang van Fokker in 1996 wordt de wereldwijde vloot van 500 vliegtuigen grotendeels onderhouden door Fokker Services. Zo blijft er voor ons werk aan de winkel.

Ook bij de ontwikkeling van nieuwe maritieme/tactische helikopters wordt er een beroep gedaan op onze expertise.  

 

Op zoek naar een rubber oplossing voor de luchtvaart?

Wij gaan de uitdaging graag aan. Heeft u een vraagstuk waar geen pasklaar antwoord op is? Geen standaard rubberproduct, maar puur maatwerk? Juist daar ligt onze kracht. De afgelopen 50 jaar hebben we een ongeëvenaarde schat aan specialistische kennis en ervaring opgebouwd. Met veel vakmanschap, ervaring en gevoel creëren we grensverleggende oplossingen voor de meest veeleisende sectoren.

Of het nou gaat om spuitgieten, extruderen of elk ander vraagstuk wij gaan de uitdaging graag aan! Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 571 10 26 of info@vankempen-rubber.nl