50 JAAR KENNIS EN ERVARING

Haal de expertise van onze rubberspecialisten in huis

Van Kempen Rubber Specials produceert niet alleen grensverleggende rubberoplossingen, onze expertise wordt ook vaak ingezet bij de ontwikkeling van nieuwe apparatuur of machines. Onze rubberspecialisten zijn in deze gevallen onderdeel van uw team en van begin tot eind bij een project betrokken. Omdat we meer dan 50 jaar ervaring hebben met het oplossen van complexe problemen, kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan uw project.

Staat uw project nog in de kinderschoenen? En heeft u de expertise nodig van een echte rubberspecialist? Wij zetten onze ongeëvenaarde kennis en ervaring in voor uw organisatie. Onze rubberspecialisten zijn thuis in de meest uiteenlopende branches. Geheimhouding is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Wij denken met u mee en adviseren over de juiste materiaalkeuze, samenstelling van het rubbermengsel en productiemethode.

50 jaar kennis en ervaring in huis halen? Neem contact op met onze rubberspecialisten via +31 (0)72 571 10 26 of info@vankempen-rubber.nl